Zandloapers......

Een actieve manier om je luie zondag te beginnen.


Omdat niets menselijks een Zandloaper vreemd is en hardlopen helemaal niet zo gezond is als we iedereen willen doen geloven is er op deze pagina ruimte om de geblesseerden, zieken, zwakkeren en andere Zandloapers in tijdelijke ruste sterkte te wensen. 

13-03-2016

Onze sprinter met Illie Nastase look (voor de jonkies onder ons….dat was een tennisser met een badstof haarband wat er toen ook al belachelijk uitzag) heeft een klapvoetje en zal daarom voorlopig niet meedoen met Zandloapen. Het lastige van een klapvoet is dat als je de hoek om wilt, je voet besluit een andere hoek om te gaan waardoor je niets anders kunt dan rondjes lopen. Een beetje het boodschappenkarretje syndroom, die gaat ook altijd de verkeerde kant uit. Onze sprinter moet een aantal weken rust houden om erger te voorkomen en ziet zich dus genoodzaakt zijn sprintjes te beperken tot hoogstens een sprintje naar het toilet na een heftige curry. Wij wensen hem van harte beterschap en we hopen hem snel weer te zien bij de container met twee voeten die doen wat hen opgedragen wordt. 

21-06-2015

Zandloaper Jans is al geruime tijd uit de running.

Haar vroegere veroveringstochten op stilettohakken hebben wellicht toch wat sporen nagelaten want Jans kampt al enige weken met een voetblessure. Niks geen spannende needles voor Jans op het moment. Zij is aangewezen op het type schoen waar de gemiddelde antroposoof een moord voor zou doen.

Gelukkig heeft Jans een kantoorbaan en kan zij dus het grootste gedeelte van de dag haar voeten onder het buro verstoppen. Ons medeleven gaat ook uit naar Sander die wel heel veel van haar moet houden om bij het zien van deze libidokiller niet luid gillend in de armen van zijn moeder te rennen. 


29-04-2015 

Zandloaper van het eerste uur Jan G. is alweer enige tijd afwezig. Uit navraag blijkt dat Jan een onwillige knie heeft die het hardlopen lastig maakt. Jan mag binnenkort naar de orthopeed in de hoop dat die iets voor hem kan betekenen en dat hij de gelederen van de zondaggroep dus weer kan komen versterken. We wensen hem uiteraard beterschap. 

 29-03-2015

Zandloaper Dick is inmiddels al weer een poosje afwezig bij de trainingen vanwege prostaatklachten een knieblessure. Bij het uitstappen uit de auto van de webmaster heeft hij zijn knie verdraaid. Volgens Dick omdat de in- en uitstap te laag is. Iets wat doorgaans alleen door bejaarden als zodanig ervaren wordt. Het meest bizarre aan dit verhaal is dat dit gebeurde na een uitstapje naar de Belgische schoenenboer waar Dick zich heeft laten verleiden tot het kopen van 3 paar nieuwe hardloopschoenen. Voordeel van dit alles is wel dat de schoenen op deze manier lekker nieuw blijven. Zijn vrouw en kinderen worden echter gek van hem omdat hij de hele dag in de voorraadkast ligt. Om hem toch af en toe het huis uit te werken hebben zij middels een speciaal vervoersmiddel ervoor gezorgd dat hij toch de door hem zo geliefde smalle paadjes niet hoeft te missen. Wij verwachten hem dus gewoon a.s. zondag in het bos. 


28-03-2015 

Zandloaper Johan heeft de wind al langere tijd tegen. Al sinds lange tijd is hij uit de running vanwege gezondheidsklachten en nu heeft hij ook nog zijn sleutelbeen gebroken tijdens het beoefenen van zijn andere hobby (iets met paarden). De overige Zandloapers wensen Johan wederom van harte beterschap. 

18-01-2015 

Zandloaper H. v S. te R. was afwezig omdat hij afgelopen week door zijn rug is gegaan. Tijdens welke huishoudelijke activiteit dit gebeurd is, is vooralsnog onduidelijk. Wij wensen Han veel sterkte en we hopen dat we hem weer snel in het bos zullen zien.  

10-01-2015 

Zandloaper Rob is tijdens een training in het bos op een rare manier met zijn voet op een takje terecht gekomen en heeft sindsdien pijn in zijn hiel. Om te voorkomen dat hij in de toekomst takjes en andere hielenlichters over het hoofd ziet, laat hij volgende week zijn ogen laseren. Rob, sterkte kerel.

Zandloaper Caio kampt al enige tijd met een vervelende blessure aan zijn achillespees. De oorzaak is nog niet gevonden maar binnen de Zandloapers gaat het stevige gerucht dat Krista hem teveel op de hielen zit. Helaas voor Caio zal dit probleem ook niet eenvoudig door de fysiotherapeut op te lossen zijn. Wij wensen hem dus veel sterkte.

Zandloaper Bram heeft op de marathon zo hard gelopen dat hij dit heeft moeten bekopen met een hardnekkige achillespeesblessure. Inmiddels gaat het alweer ietsje beter en loopt hij zijn rondjes op de baan alweer met frisse tegenzin. We hopen hem snel weer in het bos te verwelkomen zodat vooral de vrouwelijke Zandloapers weer van zijn mooie benen kunnen genieten.  

Zandloaper Johan is al lange tijd niet in staat te lopen vanwege de ziekte van Lyme en andere klachten. Johan is een Zandloaper van het eerste uur en op het moment dat de overige trainers het vanwege overmatig alcoholgebruik de avond ervoor drukte even niet meer weten is daar altijd Johan om de hele groep Zandloapers de juiste kant op te sturen. Hij wordt enorm gemist en we hopen dat we Johan weer snel bij de container zullen zien.