Zandloapers......

Een actieve manier om je luie zondag te beginnen.

Hieronder bestaat de mogelijkheid een bericht achter te laten. Ook kunnen jullie hier reageren op elkaar. Mocht het dus zo zijn dat tijdens de training niet alles gezegd is of de onbedwingbare behoefte bestaat een mening, of vette roddel goede mop te delen dan kan dat hier alsnog. Neem vooral geen blad voor de mond, dat doen we normaal gesproken ook niet. 

Uiteraard zijn ook niet-Zandloapers van harte welkom in de kantine. Ordeverstoorders en adverteerders worden uit de wedstrijd gehaald. 

N.B. De invulvelden met een *sterretje* zijn verplicht in te vullen. De overige velden kun je negeren. Bij je achternaam kun je natuurlijk ook je voornaam of een pseudoniem invullen als je het vervelend vindt met je achternaam op het internet te verschijnen. 

Roept u maar......

Pastor Nilson Pastor Nilson
25-09-17 11:37:34
Snel geld nodig, maar kunt u nergens terecht?
Wij helpen u verder. Wij lenen u geld zonder zeuren. Iedereen verdiend een 2e kans op een goed leven en heeft recht op een lening.
Geen lastige vragen, geen krediet toetsing, maar geld voor u.
Neem snel contact met ons op en u hoort van ons.
Laat deze kans op een nieuw begin niet schieten.
contact met mij op pastornilson5522gmail.­com
Johnson Todd
03-09-17 10:07:24
Met spoed geld nodig? Wij helpen u verder!
Bent u door de huidige situatie in de problemen geraakt of dreigt u in de problemen te raken?
Via deze weg geven wij u de mogelijkheid om een nieuwe weg in te slaan.
Als vermogend persoon voel ik me verplicht mensen die het moeilijk hebben bij te staan en ze een kans te geven. Iedereen verdiend een nieuwe kans en aangezien de overheid het laat afweten, zal het van anderen moeten komen.
Geen enkel bedrag is te gek voor ons en de looptijd bepalen we in onderling overleg.
Geen verrassingen, geen extra kosten, maar gewoon de afgesproken bedragen en verder niks.
Wacht niet langer en reageer op dit bericht. Geef aan welk bedrag u wilt lenen en wij nemen contact met u op om alle mogelijkheden door te nemen. contact met ons op johnson.­todd@­hotmail.­com
Obrist Nicolas
03-09-17 10:07:07
Snel geld nodig, maar kunt u nergens terecht?
Wij helpen u verder. Wij lenen u geld zonder zeuren. Iedereen verdiend een 2e kans op een goed leven en heeft recht op een lening.
Geen lastige vragen, geen krediet toetsing, maar geld voor u.
Neem snel contact met ons op en u hoort van ons.
Laat deze kans op een nieuw begin niet schieten.
contact met mij op nicolashelp279@­outlook.­com
Senecaut Peter
03-09-17 10:06:45
Met spoed geld nodig, maar kunt u nergens terecht door een BKR registratie?

Bij ons geen enkel probleem. Wij lenen iedereen geld, omdat wij van mening zijn dat ieder persoon recht heeft op een nieuwe kans en uit de problemen te komen.

U bepaalt het bedrag, de looptijd en wij stellen geen vervelende vragen.

Ziet u het niet meer zitten en weet u niet meer wat u moet doen? Wacht dan niet langer en grijp deze kans met beide handen aan. Wij helpen u echt verder. Gegarandeerd
contact met mij opnemen via e-mail: info@­authenticloanfinance.­com
Katrien Duck
07-08-17 11:44:06
Zeg Obrist, lazer jij eens een flink eind op met je gezever over een lening. Ik snap dat je Afrikaanse bankrekening gespekt moet worden want het onderhouden van al die vrouwen kost een hoop doekoe maar Zandloapers zijn echt niet zo stom hun bank- en overige gegevens af te staan aan een stelletje internet- of indentiteitscriminelen hoor. Bovendien hebben Zandloapers geen lening nodig want hier op het eiland viert de ruilhandel nog hoogtij. Dus als je een spiegeltje wilt, ben je van harte welkom een keer mee te lopen.
Tonen: 5  10   20